Kövess minket!
  
     

A gyerekek kedvence: az ugrálóvár

A gyerekek kedvence: az ugrálóvár
2014, április 2.

Senkinek sem kell bemutatni azokat a nagy, színes, különböző alakú várakat, melyek igen erős motorok segítségével üzemelnek, egyre több levegőt pumpálva a szerkezetbe. Az ugrálóvárakról van szó, a gyerekek egyik kedvencéről.

Mindenki számára ismerős a kép, ami különböző fesztiválokon, rendezvényeken, vidámparkban fogad minket: a kicsik az ugrálóvár elé terített pléden szabadulnak meg cipőiktől, hogy pár percre élvezhessék a felszabadulás egyik újabb lehetőségét. Mindenféle kivitelben lehetséges: lehet kalózhajó, gonosz békakirály vára, hercegnőpalota, vagy akár egy dzsungel kicsinyített mása.

A kicsik különösen kedvelik azt a fajta ugrálóvárat, ahol egyik oldalon kötelekből fonott mászó fal feszül, a másikon pedig egy több méter magas csúszda. Az élmény számukra leírhatatlan, és ez tükröződik is az arcukon ugrálás közben.

Az ugrálóvár kölcsönzés remek szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára, vigyázzunk azonban arra, hogy a kicsik mindig viseljenek zoknit vagy harisnyát ugrálás közben, ami megvédheti bőrét az esetleges sérülésektől csúszás közben.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
rendezvénytechnika1
A karaoke-gépekről

Az emberek többsége mindig talál okot a szórakozásra, akárcsak egy néhány fős összejövetel egy presszóban, akár egy állófogadás, egy házibuli,...

Close