Kövess minket!
  
     

A jeles ünnepek fénypontja – a tűzijáték

A jeles ünnepek fénypontja – a tűzijáték
2014, április 2.

Minden gyerek, de még sok felnőtt is elámul a tűz csodás játékán, amit jeles ünnepnapokkor, mint például nemzeti ünnepek, újév, vagy egy esküvőkor csodálhatnak meg az égen. A sötétben, a csillagok alatt különböző alakzatokat kiadó fények felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg minket, minden villanás sokáig az ember szívében, emlékezetében marad.

Ennek a robbanó, színes csodának az alapja a feketelőpor, amely meggyújtás után aktivizálódik. Meggyújtás után a csőben végigrohanva kilő a semmibe, így nagyon óvatosan kell vele bánni. A feketelőport nagyon sok helyen használják: a Kínai nagy fal építésénél is sok hasznát vették, de ugyanúgy jelen van az űrkutatásban, a filmművészetben és a színházban.

Mivel kép, hang, gáz, füst és láng keletkezhet a használatakor, nagyon figyelnünk kell arra, milyen környezetben lőjük fel a szép, de valójában elég veszélyes tűzijátékokat. Mindig tartsuk be az előírt szabályokat, vigyázzunk a kisgyermekekre, és egész testünk, de legfőképpen kezünk épségére!

Ha rendeltetésszerűen használjuk a szerkezetet, felejthetetlen élményben részesít minket a tűzijáték!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
rendezvénytechnika2
A gyerekek kedvence: az ugrálóvár

Senkinek sem kell bemutatni azokat a nagy, színes, különböző alakú várakat, melyek igen erős motorok segítségével üzemelnek, egyre több levegőt...

Close