Kövess minket!
  
     

Egy igazán látványos otthoni csoda, a plazma gömb

Egy igazán látványos otthoni csoda, a plazma gömb
2014, április 2.

Amikor meg akarjuk lepni családunkat, mindig szeretnénk valami újat, látványosat, esetleg szórakoztatót találni, hogy örömet okozzunk nekik, azonban lehet, hogy rosszul sülnek el a terveink. A gyerekek játszanak vele egy darabig, később felé sem néznek, a párunk mosolyog, de valójában látszik, hogy nem nyert a meglepetésünk.

Ha egy igazán érdekes, nem mindennapi fénytechnikát szeretne, amivel lenyűgözheti családját, tudunk ajánlani egy szemrevaló kis csodát, aminek a neve plazma gömb. E szerkezet, olyan, mint egy nagy üveggömb, amely valójában segít mágneses teret kelteni, és ahonnan elektromos kisülések indulnak egészen a falakig.

A plazma gömb olyan fénytechnikai eszköz, amiben folyamatosan villámok cikáznak, és ha megérintjük, azok a kezünkhöz gyűlnek, színük sokkal intenzívebbé válik, vadul pulzáló kisülések lesznek. Már hang vezérélésű plazma gömböket is kaphatunk, melyek a hangfrekvenciáinkra érzékenyek.

Hangulatvilágításnak, rögtönözött fizika órát tartandó eszköznek, de kikapcsolódásnak is remek – a gyerekek egyenesen imádják!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
otthonifénytechnika1
Látványos fénytechnika otthon – a diszkó gömb!

Talán senkinek sem kell bemutatni a régi diszkók legnagyobb látványosságát – a diszkó gömböt. Még egy-két szórakozóhelyen megőrzik emlékét a...

Close