Kövess minket!
  
     

Látványos fénytechnika otthon – a diszkó gömb!

Látványos fénytechnika otthon – a diszkó gömb!
2014, április 2.

Talán senkinek sem kell bemutatni a régi diszkók legnagyobb látványosságát – a diszkó gömböt. Még egy-két szórakozóhelyen megőrzik emlékét a hagyománynak, és fent hagyják a sok kis tükörnégyzetből álló forgó csodát, ami látványos, főleg, ha egyéb fénytechnikákkal dobjuk fel önálló mozgását.

Léteznek már olyan új, modern diszkó gömbök, amiket elég csak a konnektorba bedugni, és egy házibuli alkalmával a legjobb helyre téve csodálatos fényköröket és látvány nyújt, miközben mi a legjobb zenékre szórakozhatunk barátainkkal.

Amennyiben milliónyi tükörből összeállított testvérét preferáljuk, talán jó hír lehet számunkra, hogy már otthon is elkészíthetjük, néhány használt CD, vagy DVD lemezből, egy hungarocell gömbből, valamint ragasztópisztoly, és egy erős olló segítésével. Persze ne felejtsük el, hogy az elég látványos hatás érdekében beszerezhetünk hozzá egy szúrófény-berendezést, ami gyönyörű mintákat varázsol forgó diszkó gömbünkre.

A régebbi kiadásúak, amiknek tetejébe üvegszál köteget helyezhetünk, sokkal hangulatosabbá teheti a házi bulinkat!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyébfénytechnika2
Ha nem csak hallani, de látni is akarja – a vizuáltechnika csodája!

Mindenki, aki egy kicsit szereti az aktív kikapcsolódást, és szeret bulizni, tudja, hogy néha nem elég csak hallani a ritmust,...

Close